Workshop make-up
In ťťn avond de basistechniek van opmaken leren? Dat kan tijdens onze make-upworkshop. De avond start om 19.00 uur en eindigt om 21.30 uur, tijdens de 2,5 uur durende cursus krijgt u persoonlijk advies van twee gediplomeerde visagisten: Mimi en Inge, dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.
Aandacht is er bijvoorbeeld voor welke make-up het beste bij uw kleur ogen past en wat de vorm van uw gezicht en uw huidtype voor het opbrengen van de make-up betekent. De tijdens de workshop gebruikte materialen zijn allen van TIGI Cosmetics. Aan het einde van de avond krijgt u een presentje mee naar huis. Opgeven voor de make-upworkshop doet u in de kapsalon of telefonisch. Ieder jaar verzorgen we twee workshops, eentje in het voorjaar en eentje in het najaar, hou de aankondiging van data in de kapsalon en op de website in de gaten.

N.B. De make-upworkshop kan ook op locatie worden verzorgd. Vraag in de salon naar meer informatie.
Sieradenverkoopavond
Twee maal per jaar organiseren we een sieradenverkoopavond waar we, onder het genot van een hapje en een drankje, de nieuwe collectie bijouterieŽn tonen. De sieradenverkoopavonden worden in het najaar en in het voorjaar gehouden. Data worden in de kapsalon en op de website aangekondigd. U kunt zich in de kapsalon of telefonisch opgeven.
MIMI Kappers
Mgr. Vranckenplein 9
6213 HL Maastricht (Wolder, wijk 13)
tel. 043 347 91 21
 ©  L a b o r a t o i r e   i n s a n i t ť