VERKLARING VERWERKING PERSOONSGEGEVENS KAPSALON

Toepasselijkheid

Deze privacyverklaring is van toepassing op het gebruik van persoonsgegevens die u heeft verstrekt in het kader van dienstverlening door Mimi Kappers, gevestigd te Maastricht, geregistreerd onder nr. 14630201 in het handelsregister van de Kamer van Koophandel.

Wij verwerken uw persoonsgegevens omdat wij deze nodig hebben voor de uitvoering van onze dienstverlening. Persoonsgegevens die we van u verwerken zijn naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en emailadres.

Doeleinden

Wij zullen uw persoonsgegevens uitsluitend gebruiken voor de uitvoering van onze dienstverlening, en, voor zover u hiermee uitdrukkelijk heeft ingestemd, voor het toezenden van onze digitale nieuwsbrief of andere informatie per email.

Verstrekking aan derden

Wij zullen uw persoonsgegevens verder niet verstrekken aan derden, met uitzondering van (ICT) dienstverleners in het kader van de doeleinden zoals hierboven beschreven. Wij hebben met deze dienstverleners een verwerkersovereenkomst gesloten die hen verplicht uw persoonsgegevens adequaat te beveiligen en verbiedt de gegevens voor eigen doeleinden te gebruiken.

Gegevensopslag en vernietiging

Wij zullen uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan redelijkerwijs noodzakelijk is voor de hierboven beschreven doeleinden of zoals toegestaan of vereist krachtens toepasselijke wetgeving.

Na het verstrijken van de bewaartermijn zullen wij de vereiste maatregelen nemen om uw gegevens te vernietigen of permanent te anonimiseren.

Vragen en klachten

Indien u vragen of klachten heeft met betrekking tot het gebruik van uw persoonsgegevens kunt u contact opnemen met mimi.leenders@gmail.com.

Wij zijn verplicht om u erop te wijzen dat u zich met klachten over onze verwerking van uw persoonsgegevens kunt wenden tot de Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site